Site icon Sosyal Sorumluluk Haberleri

Hepsiburada’dan “Geleceğin Güçlü Kadınları”na güçlü bir destek

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına, Hepsiburada ana sponsorluğunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen “Geleceğin Güçlü Kadınları” etkinliği, hayatın her alanında kadınlara daha çok destekte bulunmanın önemini anlatan anlamlı bir finalle sona erdi.

Dünya Kadınlar Günü onuruna, 8 Mart gecesinde organize edilen gece, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına düzenledi. Hepsiburada’nın ana sponsorluğunu üstlendiği etkinliği Çağla Şikel sundu. Etkinlik çerçevesinde bir de defile düzenlendi. Sedef Avcı, Burcu Kara, İrem Helvacıoğlu gibi ünlü isimlerin podyuma çıktığı defilede yer alan altı kombin,  Cem Yılmaz tarafından TOG burs fonuna aktarılmak üzere gerçekleştirilen açık artırmayla satıldı. Defilede aynı zamanda Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nurcan Çelik ve altın madalyalı milli paralimpik yüzücü Sümeyye Boyacı da, Hepsiburada’nın girişimci kadın ürünlerinden oluşan kombinleriyle podyumda yürüdü.

“Hikayeleriyle İlham Veren Kadınlar Burada”

Etkinlikte, gecenin ana sponsoru Hepsiburada’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü onuruna hazırladığı anlamlı bir sürpriz daha oldu. 2017 yılından bu yana “Girişimci Kadınlara Teknoloji Günü” programıyla 28 bin kadın girişimciyi e-ticaretle buluşturan Hepsiburada, hayallerinden vazgeçmeyen kadınları izleyicilerle buluşturduğu, “Hikayeleriyle İlham Veren Kadınlar Burada” isimli üç bölümlük video serisini duyurdu ve tanıtım filmi gösterimi yapıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel olarak hazırlanan, Hepsiburada’nın YouTube kanalında yayına giren üç bölümlük “Hikayeleriyle İlham Veren Kadınlar Burada” video serisi, ‘mesleğin, yeteneğin ve emeğin cinsiyeti olmadığını’ ispatlayan kadınların hikayelerine odaklanıyor.